Sportspel på nätet

Möjligheten att kunna tippa på nätet har underlättat en hel del för alla som inte vill springa och lämna in sina tips titt som tätt. Utbudet som finns att spela på har dessutom blivit betydligt större och idag kan du spela på i stort sett alla sporter du kan tänka dig. Nästan alla dags- och kvällstidningar har någon form av spelsektion och det finns dessutom en uppsjö av sajter som ger dig speltips. Ett allmänt råd när du ska börja spela är att du registrerar dig hos flera spelbolag för att hela tiden kunna spela till de bästa oddsen.

Sport

Lär dig om odds med mera

De riktigt framgångsrika så kallade bettarna lägger ner mycket tid på att titta på den sport de är intresserade av samt på att läsa statistik, vilka spelare som är uttagna och så vidare. Om du inte är en erfaren spelare kan det vara bra att använda sig av sajter som hjälper dig. Ett exempel på en bra hemsida av den typen är Tippat.se. Där får du förslag på bra matcher att sätta dina pengar på, information om hur odds fungerar, vilka erbjudanden olika spelbolag har och en hel del annat.

Dags- och kvällstidningar

Både dagstidningar som DN.se och kvällstidningar som Expressen ger bra aktuell information för att du ska kunna hålla dig uppdaterad om vilken form exempelvis olika lag är i eller om någon är skadad. Expressen har en särskild avdelning för spel och tips som du hittar här. På DN:s hemsida kan du till att börja med klicka dig in på Sportsektionen. Där hittar du, förutom nyheter, också tabeller och statistik för de flesta sporterna. Båda sidorna ger dig en bra start när du ska börja tippa.