Bästa iOS-spelen 2015

iPhone och iPad har blivit otroligt stora plattformar för spel i både mer och mindre seriösa former. Här går vi igenom några av de bästa spelen från det gångna året.

iPhone

Trivia crack

Om man gillar att svara på frågor så finns det knappast något bättre (och mer beroendeframkallande) spel än Trivia Crack. I spelet så snurrar man på en snurra för att välja vilken typ av fråga man skall svara på. Som en del av spelet utmanar man även sina vänner eller slumpmässiga motståndare från hela världen för att visa sig vara smartast.

Real Racing 3

Om man hellre än att utmana sina kunskaper vill testa på sina snabba reflexer så är Real Racing 3 det perfekta valet. Real Racing 3 erbjuder både snygg grafik samt bra gameplay, nu är det dessutom gratis. Det finns flera olika typer av gamemodes. Bland annat time trials, standard races och time shift.

Monument Valley

För de som gillar pusselspel så är Monument Valley ett måste. Spelets koncept är enkelt men det blir allt mer avancerat allt eftersom tiden går. Spelet syntes även i senaste säsongen av Netflixserien House of Cards.